Főoldal
Legújabb
Te vagy az életem 1 évad

Te vagy az életem 1 évad egyéb:

Te vagy az életem 1 évad online

Te vagy az életem 1 évad filmek

Te vagy az életem 1 évad sorozatok

Te vagy az életem 1 évad videók

Te vagy az életem 1 évad magyarul

Te vagy az életem 1 évad regisztráció nélkül

Te vagy az életem 1 évad ingyen

Te vagy az életem 1 évad

Nézettség MA: | HÓNAPBAN: 1

További epizódok:

Évadok:
1

Előzetes megtekintése:

IMDb:

Pontszám: 6.6
Megtekint

Leírás:

Esperanza Munoz, alias Monita (Natalia Oreiro) kitűnő pehelysúlyú bokszolónő. Quique (Carlos Belloso) hosszú ideje a menedzsere és a barátja. Monita azonban rossz szemmel nézi, ahogy Quique a bokszolói karrierjét kezeli. Aztán egy nap beüt a ménkő. Az egyik meccs alatt erős fájdalmat érez a jobb kezében. Orvosa igazolja a gyanúját: talán soha többé nem bokszolhat.

Ez a váratlan fordulat új alapokra helyezi barátjával való viszonyát, hiszen a boksz volt az egyetlen megélhetési forrásuk. Monita drasztikus döntésre kényszerül: mellékállást vállal, legyen az bármilyen is, amíg távol kell lennie a szorítótól. A társadalmi létra felső fokán található Martin Quesada (Facundo Arana), a fiatalon megözvegyült, jóvágású vállalkozó. Martin Forma 1-es versenyző volt, aki most nagy befolyású üzletember. Kemény munkával és elhivatottságával az apjától örökölt vállalatból óriási birodalmat épített ki. Alfredo a bizalmasa és Mercedes (Claudia Fontán) a feltétlen titkárnője. Ám ellenségei is bőven akadnak. Unokatestvére, Miguel (Marcello Mazzarello) nem válogat az eszközökben, hogy megszerezze Martin vagyonát és Constanza-t, a menyasszonyát.

A két fiatal, Monita és Martin sorsa hamarosan összefonódik. A lány elvállal egy állást Martin cégénél, ahol a véletlen folytán egymásba ütköznek. Bár egy szót sem váltanak, a tekintetük találkozik és elmondja minden érzésüket. Ez a kezdete egy megnyerő és szenvedélyes történetnek, ami garantáltan megérinti a közönség szívét.

Hozzászólások:

ÚJ:
Liga.SH (2023.02.25. 08:30)
Helló, Liga vagyok, a StreamHide.com menedzsere. Mi vagyunk a legújabb videotárhely platform. Minden funkció és a leginkább optimalizált és frissített szerverek a piacon. Jó szervereink vannak a világ minden táján. Garantáltan a legjobb kódolási és streamelési sebesség. A lejátszóval kapcsolatban csak 1 Popup, No push hirdetésünk van. Jelenleg egyik versenytársunk sem csinál ilyet. Kérjük, regisztráljon fiókot itt: https://streamhide.com/?op=registration Elkötelezettek vagyunk az Ön átgondolt, hosszú távú társasága mellett. Köszönöm és várom válaszát! Keress meg: Weboldal: https://streamhide.com/ + Telegraph: https://t.me/Liga_SH + E-mail: support@streamhide.com Üdvözlettel