Főoldal
Legújabb
Te vagy az életem

Te vagy az életem egyéb:

Te vagy az életem online

Te vagy az életem filmek

Te vagy az életem sorozatok

Te vagy az életem videók

Te vagy az életem magyarul

Te vagy az életem regisztráció nélkül

Te vagy az életem ingyen

Te vagy az életem

Nézettség MA: | HÓNAPBAN: 1

További epizódok:

Évadok:
1

Előzetes megtekintése:

IMDb:

Pontszám: 6.6
Megtekint

Leírás:

Esperanza Munoz, alias Monita (Natalia Oreiro) kitűnő pehelysúlyú bokszolónő. Quique (Carlos Belloso) hosszú ideje a menedzsere és a barátja. Monita azonban rossz szemmel nézi, ahogy Quique a bokszolói karrierjét kezeli. Aztán egy nap beüt a ménkő. Az egyik meccs alatt erős fájdalmat érez a jobb kezében. Orvosa igazolja a gyanúját: talán soha többé nem bokszolhat.

Ez a váratlan fordulat új alapokra helyezi barátjával való viszonyát, hiszen a boksz volt az egyetlen megélhetési forrásuk. Monita drasztikus döntésre kényszerül: mellékállást vállal, legyen az bármilyen is, amíg távol kell lennie a szorítótól. A társadalmi létra felső fokán található Martin Quesada (Facundo Arana), a fiatalon megözvegyült, jóvágású vállalkozó. Martin Forma 1-es versenyző volt, aki most nagy befolyású üzletember. Kemény munkával és elhivatottságával az apjától örökölt vállalatból óriási birodalmat épített ki. Alfredo a bizalmasa és Mercedes (Claudia Fontán) a feltétlen titkárnője. Ám ellenségei is bőven akadnak. Unokatestvére, Miguel (Marcello Mazzarello) nem válogat az eszközökben, hogy megszerezze Martin vagyonát és Constanza-t, a menyasszonyát.

A két fiatal, Monita és Martin sorsa hamarosan összefonódik. A lány elvállal egy állást Martin cégénél, ahol a véletlen folytán egymásba ütköznek. Bár egy szót sem váltanak, a tekintetük találkozik és elmondja minden érzésüket. Ez a kezdete egy megnyerő és szenvedélyes történetnek, ami garantáltan megérinti a közönség szívét.

Hozzászólások:

ÚJ:
Liga.SH (2023.02.25. 08:30)
Helló, Liga vagyok, a StreamHide.com menedzsere. Mi vagyunk a legújabb videotárhely platform. Minden funkció és a leginkább optimalizált és frissített szerverek a piacon. Jó szervereink vannak a világ minden táján. Garantáltan a legjobb kódolási és streamelési sebesség. A lejátszóval kapcsolatban csak 1 Popup, No push hirdetésünk van. Jelenleg egyik versenytársunk sem csinál ilyet. Kérjük, regisztráljon fiókot itt: https://streamhide.com/?op=registration Elkötelezettek vagyunk az Ön átgondolt, hosszú távú társasága mellett. Köszönöm és várom válaszát! Keress meg: Weboldal: https://streamhide.com/ + Telegraph: https://t.me/Liga_SH + E-mail: support@streamhide.com Üdvözlettel