Főoldal
Legújabb
Magnum

Magnum egyéb:

Magnum online

Magnum filmek

Magnum sorozatok

Magnum videók

Magnum magyarul

Magnum regisztráció nélkül

Magnum ingyen

Magnum, P.I. online

Magnum, P.I. filmek

Magnum, P.I. sorozatok

Magnum, P.I. videók

Magnum, P.I. magyarul

Magnum, P.I. regisztráció nélkül

Magnum, P.I. ingyen

Magnum

Nézettség MA: 7 | HÓNAPBAN: 77

További epizódok:

Előzetes megtekintése:

IMDb:

Pontszám: 5.9
Megtekint

Leírás:

Thomas Magnum magánnyomozóként dolgozik a napfényes Hawaii szigetén. Az ügyek megoldásában – sokszor akaratukon kívül – TC, Rick és Higgins segít neki.
A CBS csatorna 1979 őszén nagy gonddal küszködött. A Hawaii Five-O című, régóta futó bűnügyi sorozat már nem tudta hozni az elvárt nézettséget. A CBS azonban nem vethetett véget a sorozatnak méltó utód nélkül.
Ekkor jött a televíziózás világában már veteránnak számító Glen Larson író és producer, aki bemutatta a Magnum című sorozat forgatókönyvét. A főszerepre a CBS szemelte ki Tom Selleck-et. Selleck első felvétele 1967-ből került elő, amikor is egy randi-show felvételén, még híres bajusza nélkül hódította a női szíveket. Ennek a szereplésnek köszönhette, hogy a filmkészítők felfigyeltek rá, és bár kezdetben csak tévéreklámokban mutathatta meg magát, természetesen ennél jóval többre vágyott. A másodvonalas filmekben való szereplések azonban időről időre kudarcot jelentettek a számára, és 79 végére nem csak karrierje, de magánélete is mélypontra jutott. Ekkor állított be hozzá ügynöke a Magnum ötletével. A készítők meg voltak győződve arról, hogy Tom Selleck tökéletes Magnum lesz. A próbaepizód elkészült, ám Selleck elégedetlen volt a forgatókönyvvel, valamint az anyagi feltételekkel sem értett egyet. Amikor azonban producerként felbukkant Donald Bellisario, és átírta a forgatókönyvet, Selleck megnyugodott, és belevágott a munkába. Magnum szerepében Tom Selleck egy igazi szórakoztató sorozatot hozott létre, teljesen ismeretlen színészekkel az oldalán. A sorozat 8 évadot élt meg, amikor Selleck úgy döntött, hogy nem vállalja a sorozat folytatását, hanem inkább filmes karrierjére koncentrál. Azt azonban a mai napig tudja, hogy minden megjelenése az egykori privát nyomozót, Magnumot juttatja mindenki eszébe.

Hozzászólások:

ÚJ:
Még senki sem szólt hozzá.