Főoldal
Legújabb
Feketelista

Feketelista egyéb:

Feketelista online

Feketelista filmek

Feketelista sorozatok

Feketelista videók

Feketelista magyarul

Feketelista regisztráció nélkül

Feketelista ingyen

The Blacklist online

The Blacklist filmek

The Blacklist sorozatok

The Blacklist videók

The Blacklist magyarul

The Blacklist regisztráció nélkül

The Blacklist ingyen

Feketelista

Nézettség MA: 10 | HÓNAPBAN: 472

További epizódok:

Előzetes megtekintése:

IMDb:

Pontszám: 8.0
Megtekint

Leírás:

Az akciódús utolsó évadban minden véget ér, és Red a végére tartogatta a legjobbat.

Hozzászólások:

ÚJ:
Gabci (2023.12.20. 20:42)
3. Évad már nem magyar tudom hogy mèrt kerúltem ezt az oldalt
Mazsola (2023.09.27. 17:30)
Szia, esetleg feltudnatok olyan megosztora tolteni ahol az ékezetek is normálisan megjelenjenek nem pedig valami akom bakom jelek legyenek , így élvezhetetlen sajnos köszönöm ha valaki tud ebben segíteni
Cohiba (2023.03.08. 13:36)
Üdv! Sajna megint elérhetetlen számomra minden.. DDos Guard linkre mutat a lejátszó felület.. a sima feliratos link 404 :( lehet csak nálam van ez a probléma..viszont érdekes, hogy a régebbi linkek mindig nézhetők.. Kellemes napot!
Cohiba (2023.03.08. 06:27)
Üdv! Most már rendben van. Igaz a linket még mindig nem tudom megnyitni, de az aktív lejátszó elindul.. Eddig azokat sem láttam.. valami Dods oldalra mutattak.. Köszönöm a segítséget! Szép napot Mindenkinek!
Cohiba (2023.03.07. 20:34)
Újonc 17. rész első 2 feliratos link szintén zenész... Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. a Harmadik link az megy csak nincs magyar felirat..legalábbis nekem.. Nem tudom mi lehet a baj..sok részt megnéztem már nálatok szívesen látogatom az oldalt..köszönöm, h vagytok! Nem volt problémám eddig..
Cohiba (2023.03.07. 20:31)
Most is ugyanaz a 2. rész feliratos link... Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Cohiba (2023.03.07. 20:30)
Üdv! A friss magyar feliratos link nekem nem akarja az igazságot.. Mostanában sajnos több ilyen problémát is észleltem. Mindig a friss magyar feliratos részeknél.. újonc, blacklist..stb Nem tudom mi lehet a baj. Eddig nem voltak problémáim. Régebbi részek rendben vannak.. Az Újonc 17. rész sem okés nekem.. magyar feliratos link..a régebbiek rendben vannak.. Előre is köszi a segítséget és a figyelmet is!! Max Tisztelet!
hAbaJ (Admin) (2023.03.07. 20:25)
Szia, melyik rész a hibás? Az őj részek nekem mentek.
Cohiba (2023.03.07. 10:07)
Üdv ismét :) Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Valamit rosszul csinálok? pedig mindent ugyanúgy, ahogy eddig...
Cohiba (2023.02.28. 13:57)
Üdv Mindenkinek! Ez a feliratos link sem megnyitható. Nem igazán értem az értelmét. Nem nálam van a hiba.. más tartalmakat meg tudok nyitni. Igazán kellemes oldal, sok olyan sorozat megtalálható magyar felirattal amihez nem gyártanak feliratot. Örülnék, ha elérhetőek lennének továbbra is, ahogy régebben. Minden tiszteletem a feltöltőknek, és a moderátoroknak. De, kicsit jobban oda kéne figyelni ha szabad kérnem. Előre is köszönöm a figyelmet. További szép napot Mindenkinek!
Leokádia (2022.12.31. 02:44)
Ez az oldal ugy sz ahogy van. Már rég itthagynám de ezt a sorit nem találtam meg máshol. Tudom, hogy a reklámokból tartaja fenn magát az oldal, de ha nem lesz néző,,,,és ráadásul ez a módszer tekjesen hatástalan, hiszen, ha elég gyors vagyok, meg se tud nyilni. Igy marad a reklám hatékonytalansága, meg a nézónek asz idegbaj, és az, hogy soha többet nem akarom látni ezt az oldalt. Tanulniuk kellene pl. a jobbmintatv oldaltól. Redszerében, kezelhetőségében, nézőorientáltságában, az egyik legjobb. Ez az egyik legrosszabb, és legidegesitóbb felület.