Főoldal
Legújabb
Az alvilág titkai 1 évad

Az alvilág titkai 1 évad egyéb:

Az alvilág titkai 1 évad online

Az alvilág titkai 1 évad filmek

Az alvilág titkai 1 évad sorozatok

Az alvilág titkai 1 évad videók

Az alvilág titkai 1 évad magyarul

Az alvilág titkai 1 évad regisztráció nélkül

Az alvilág titkai 1 évad ingyen

Az alvilág titkai 1 évad

Nézettség MA: | HÓNAPBAN: 4

További epizódok:

Évadok:
1

Előzetes megtekintése:

Leírás:

A náci okkulthívők, Sion rendje, az asszaszinok rendje – a nevek ismerősek lehetnek, de kik voltak ők? Mik voltak ők? Miben hittek, milyen célokat tűztek ki maguk elé?
Ez az izgalmas sorozat a történelem legtitkosabb, legveszélyesebb globális, föld alatti társaságait mutatja be – szekták, fanatikus vallási csoportok, ezoterikus társaságok és politikai militáns alakulatok ködös, rejtélyes keverékét, akik mind formálni és befolyásolni próbálják a világot, amelyet ismerünk.

Epizódok:
1. A jakuzák
Tokióban indulunk vadászatra, hogy a jakuzák – a világ egyik legkönyörtelenebb bűnszervezete – után nyomozzunk, akik hírhedtek arról, hogy kedvelik a zsarolást és az erőszakot.

2. A Ku Klux Klan
Bár a Ku Klux Klan – a fehérek felsőbbrendűségét hirdető csoportok közül a leghírhedtebb egész Amerikában – már csak árnyéka annak, ami korábban volt, sötét múltja még mindig kísért.

3. Az asszaszinok rendje
Mélyüljön el az asszaszinok világában – a középkor leghalálosabb, leghírhedtebb és legtitkolózóbb csoportjáéban, amely a mai Szíria és Irán területén tevékenykedett.

4. Náci okkult társaságok
A nácik hírhedt hatalmi tényező voltak az 1930-as években Európában és Észak-Afrikában is. Kevésbé ismert, hogy erősen hittek az ősi miszticizmusban, az okkultban és a földönkívüliekben.

5. Sion rendje
A rejtélyes „Sion rendjét” vizsgáljuk, a titkos társaságot, amely állítólag Jézus Krisztusról őriz olyan információt, amely napvilágra kerülve vitát váltana ki. Vajon valóban létezik ez a társaság?

6. A vér testvérisége
Ezúttal a vér testvériségére igyekszünk fényt deríteni – egy sötét, rejtélyes szervezetre, melyeket a történelem során végig titkolózás jellemzett.

Hozzászólások:

ÚJ:
Még senki sem szólt hozzá.